Verzendkosten binnenland
Voor bestellingen binnen Nederland in ons bezorggebied vanaf 1 kuub haardhout rekenen wij geen verzendkosten!

Levertijd
Uw bestelling wordt binnen 10 werkdagen bezorgd mits het bestelde product op voorraad is. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling bezorgd nadat uw betaling bij ons binnen is.
Nadat uw bestelling bij ons is binnen gekomen, zullen wij contact met u opnemen. Dit is per mail of telefoon. Er wordt een afspraak gemaakt over de datum van afleveren. 


Betalingsmethoden
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U selecteert hier ook meteen uw bank. Na een samenvattend scherm van uw bestelling kunt u deze bevestigen en wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden hierna geïnformeerd dat de bestelling is betaald. tevens is het mogelijk om contant te betalen bij levering. (wij kunnen niet aan de auto pinnen)

Garantie
Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben, zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht.

Ruilen en retourneren
• Het ruilen van artikelen is toegestaan binnen 7 dagen na aflevering van de goederen. Producten die in netten verpakt geleverd zijn, dienen in originele staat en verpakking te worden terug aangeboden. Het terug aanbieden van producten is niet kosteloos tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

• Wanneer u uw bestelling wilt retourneren, worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

• Wanneer wij geen passend product hebben, wordt uw geld teruggestort.

Mochten wij op de afgesproken datum van levering niemand aantreffen en geen contact met u kunnen maken, zijn wij genoodzaakt €75,00 bezorgkosten in rekening te brengen. Hiervan zult u een factuur ontvangen.